Program


Ügyes kis hazugságok
3

Ügyes kis hazugságok

Joe DiPietro amerikai szerző Ügyes kis hazugságok című darabja szerelmi kriminek is mondható, ahol az apró füllentések végül egyetlen súlyos hazugsággá olvadnak össze. A darab alapkonfliktusa nem rendkívüli történet: szülés után a nő természetes reflexszel főleg a gyerekre fókuszál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 19:30

Az addigi kommunikáció megváltozása, esetleges hiánya okozhatja, hogy a férfi úgy érzi, másodrendűvé vált a kapcsolatban, nem kap annyi figyelmet, amennyit szeretne; legegyszerűbb megoldásként és bevonz egy új kapcsolatot. Úgy érzi, abban mindent megkap, amit itt már nem, ezért hajlandó akár felborítani is eddigi életét. A megoldás azonban nem ennyire kézenfekvő. A fiatal férfi anyja nem várt áldozatot hoz, hogy megmentse fia házasságát.

„Egy jó házasság, az megy a maga útján. Éppen ez a lényege, nem? Hogy minden menjen a megszokott kerékvágásban és az ember ebben végül megnyugvást talál.” – Vagy mégsem? Bill és Billy, apa és fia, a szokásos tenisz után épp öltönyét ölti újra magára, amikor a fiatal, sikeres, jómódú Billy közli apjával, hogy – bár szép, okos és fiatal felesége (Jane) és háromhónapos kislánya (Emily) van – beleszeretett a huszonegy éves edzőjébe, és szándéka elhagyni a családját. Billy titoktartást kér apjától, ám Bill erre képtelen. „Elfecsegésésében” fontos szerepet játszik Bill felesége, Alice, aki ravasz erőszakkal szedi ki férjéből, hogy a fiataloknak valamilyen problémája van. Ő ráveszi Billyt és Jane-t, hogy jöjjenek át vacsorára, ahol a megszokott menetrend után hirtelen váratlan dolog történik – Alice mesélni kezd...

Joe DiPietro: ÜGYES KIS HAZUGSÁGOK
titkok szünet nélkül

Szereplők:
ALICE......... Kéri Kitty mv.
BILL............ Hüse Csaba
JANE.......... Szvetnyik Kata
BILLY.......... Mészáros Tibor
 
fordította: Puller István
díszlettervező: Hosszú Anita
jelmeztervező: Wachtler Tímea
világítástervező: Memlaur Imre
szcenikai vezető: Szalai József
ügyelő-segédrendező: Kocsmáros Vivien
súgó: Sipos Kata

RENDEZŐ: SZALMA TAMÁS

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre

Ajánlatunk


musical vígjáték – ősbemutató

Szerelem, gyűlölet, csalárdság, túlbuzgó tenniakarás és veszélyes jószándék kavarog a levegőben, amelynek elegyéből felrobbanó érzelmek olykor mosolyt, olykor könnyet fakasztanak..

XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek – és Ifjúsági Színházi Biennálé 2024.május 6-10.

Ajánló


„Egy a párna, egy a részvény, egy lehelet, egy a részvény!” – így tanítja Halmos Aladár a kis Kovács Verát,…

Szente Vajk Legénybúcsúját 2022. februárjában tartják Kaposváron. A népszerű színművész, színpadi szerző és rendező egyik legnagyobb, a kritikusok által is…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!